mandag den 5. september 2011

Lidt info

Hej Men'sker! :D
Jeg vil lige skrive lidt om hvad det her er for en blog. Vi kommer nok til at skrive på bloggen når vi keder os og ikke har andet at lave (eller det har vi nok, men vi gider bare ikke;b). Vi kommer nok til at skrive om ingenting, sjove episoder, vores meninger, hvad vi tænker på, mere ingenting, og så vil vi nok dele noget af vores skøre musik og sjove billeder med jer:)
Hvis vi skal være helt ærlige, så havde vi overhovedet ikke tænkt på at lave en blog til at starte med, men vores veninde Anne-Sofie (http://www.life-a-life.blogspot.com/) tvang os til det!!!;b (ej, vi synes selvfølgelig at det kunne være sjovt at prøve at lave sådan en blog).
Fordi vi er to skøre tøser der deler denne blog, så skriver vi lige til sidst i hvert indlæg hvem der har skrevet indlægget (så i ikke bliver mega forvirret når en af os skriver JEG SYNES eller noget i den stil).
Nå, men det bliver spændende at se hvad der sker med den her blog, for det har vi nok heller ikke nogen anelse om!;b
Vi håber at der er nogle men'sker derude som synes at det er sjovt at læse den her blog, og selvom vores blog hedder Nederen Men'sker så betyder det ikke at I er nederen (selvom man aldrig kan vide det!;b) men det er mere os der er nederen:)

Cecil og Annemette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar